karin stokbroeckx tromp

HGD wordt ingeschakeld door organisaties die onze gespecialiseerde kennis niet zelf in huis hebben én omdat ze het complete grafische traject uit handen kunnen geven. Hartstikke Goed Drukwerk selecteert de juiste drukkers, vraag offertes aan, zorgt voor de planningen, drukwerkvoorbereiding, logistiek, begeleiding en kwaliteitscontrole.

3 sterren

U heeft drukwerk nodig, een jaarverslag, een restyling van uw huisstijl, een serie productbrochures, een mailing. Of u wilt iets beletterd, beplakt, geprint of anderszins verzorgd. Heeft u drukgereed materiaal? Dan zorgt Hartstikke Goed Drukwerk voor de beste offerte die bij uw drukwerkopdracht past. Na uw akkoord en overdracht, en controle van het materiaal verzorgt HGD het complete traject. Heeft u geen drukgereed materiaal? Wij zorgen ervoor! Of u nu geen digitaal document, geen ontwerp of geen idee heeft, het komt allemaal hartstikke in orde. HGD schakelt binnen haar netwerk de juiste vakmensen in om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk het drukwerk in handen krijgt wat u nodig heeft. Om korte lijnen te waarborgen komt u, na akkoord op de offerte, rechtstreeks in contact met de creatieven, ontwerpers of studio die het best bij u en uw opdracht past. Deze partners werken nauw samen met HGD, dus na uw akkoord op de voorbereidende fase gaat alles naadloos over in het drukwerk-traject.

Geïnteresseerd? Laten we een afspraak maken en u ontdekt zelf de prettige kanten van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..